Metropoli: Johanna Tukiainen puri naista kasvoihin kotibileissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka kohujulkkis Johanna Tukiainen kuvattiin rinnat paljaana ravintolassa ja pian sen jälkeen hänestä tehtiin mautonta pilaa julkaisemalla verkossa kuva julkkistähden kuvitteellisesta hautakivestä.

Nyt Metropoli-lehti uutisoi verkkosivuillaan Tukiaisen tavallista vauhdikkaammasta illanvietosta. Lehden mukaan julkkistähti oli nimittäin kutsuttu vierailulle toiseen yksityisasuntoon, jossa tilanne kuitenkin äitiyi lopulta väkivaltaiseksi Tukiaisen juomien loputtua.

– Tapahtumat etenivät kaaokseksi ja lopulta fyysiseksi tappeluksi, jonka tuoksinassa Tukiainen mm. löi nyrkillä asunnossa ollutta naista kasvoihin, niin että tämän huuli halkesi, sekä puri tätä poskeen, Metropoli-lehti raportoi.

Tilanne saatiin rauhoittumaan vasta kun paikalle hälytetyt poliisit saapuivat paikalle.