Johanna Tukiainen rinnat paljaana ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohujulkkis Johanna Tukiainen on viime aikoina metsästänyt itselleen aktiivisesti uutta miestä. Hän on reportoinut hankkeen edistymisestä alituisesti myös Facebookissa. Taannoin Johanna kertoi myös jättävänsä Suomen ja muuttavansa Tukholmaan.

Kohujulkkis kehuu vuolaasti ruotsalaisia miehiä, jotka vievät häntä kilvan ulos syömään ja jopa etelänmatkoille. Samalla Johanna syyttää mediaa siitä, ettei hän ole löytänyt rinnalleen miestä Suomesta. Nyt Johanna Tukiainen on kuvattu keikallaan, kun hän oli esiintymässä viime lauantaina Vantaalla ravintola Tillikassa. Esityksen aikana yleisö sai jälleen nähdä, miten kohujulkkis riisui itsensä yläosattomaksi.

Johanna Tukiainen on nähty urallaan muutaman kerran poseeraamassa myös kansainvälisillä verkkosivustoilla, eikä aina suinkaan positiivisissa merkeissä. Esimerkiksi hänen talvihäilleen naureskeltiin ympäri maailmaa. Pari kuukautta sitten Tukiainen on noteerattiin Worst in the World -blogissa, jossa on listattu karmeimpia pieleen menneitä kauneusleikkauksia. Tuksu on päässyt nimekkääseen joukkoon, sillä mukana on vain muutama ei-hollywood-julkkis. Johannan lisäksi samalla listalla ovat muun muassa Axl Rose, Burt Reynolds, Carla Bruni, Heidi Montag, Shauna Sand, Katie Price, Mickey Rourke, Tori Spelling ja Donatella Versace.