Kaikkien aikojen paras juomapeli – tulosta tästä peliväline!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Alkoholipitoisen illanvieton aikana monet kaveriporukat pelaavat erilaisia juomapelejä. Pelikorteista kehitetyt juomapelit ovat yleensä suosituimpien joukossa. Viikonlopun aloituksen kunniaksi verkossa on nyt julkaistu idea hauskasta juomapelistä.

Tässä juomapelissä osallistujien pitää asettaa paperiviikset televisioruutuun. Sen jälkeen televisio laitetaan päälle ja valitaan esimerkiksi jokin elokuva, jota katsotaan juomapelin aikana. Valitsemaansa juomaa – esimerkiksi mehua – tulee hörppäistä silloin, kun paperiviikset osuvat sopivasti jonkun televisioruudussa esiintyvän henkilön kasvoille nenän ja huulien väliin. Pelille on perustettu jo oma verkkosivustonsa freemoustache.com.

Kuva: Freemoustache.com