Katukoiran koskettava tarina tuo kyyneleet silmiin YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on satojamiljoonia kulkukoiria, joista suurin osa ihmisistä ei välitä lainkaan. Jotkut hyväntekijät auttavat kuitenkin näitä luontokappaleita mielellään, ja nyt erään kulkukoiran tarina on saanut kyyneleet monien ihmisten silmiin.

Kuva: YouTube

Ol Boy -nimen saanut kulkukoira löydettiin todella heikossa kunnossa kadulta, kun se oli nääntynyt lähes kuoliaaksi liikuntakykynsä menettämisen seurauksena. Eläinystävät veivät sen eläinlääkäriin, jossa koira operoitiin ja pantiin tiputukseen. Apu tuli kuitenkin liian myöhään, mutta koira näytti nauttivan ihmisiltä saamastaa hellyydestä täysin rinnoin.

Pari koiranystävää päätti, että Ol Boy saa viettää viimeiset hetkensä sitä rakastavien ja hoivaavien ihmisten seurassa, ja he päättivät viedä koiran kotiinsa. Siellä siitä pidettiin hyvää huolta ja koira sai tuntea myös hellyyttä rankan elämänsä viimeiset hetket. Ihmiset pitivät myös huolen siitä, että koira sai arvoisensa hautajaiset. Nyt koskettavasta videosta on tullut nettihitti, joka on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa.