Lentokentän työntekijät tekivät pelottavan löydön

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Samuel L. Jacksonin tähdittämä Snakes on a Plane -elokuva sai taannoin monet lentokoneella matkustavat kurkkimaan epäluuloisesti penkkiensä alle. Elokuvassa ruumaan lukitut käärmeet onnistuivat nimittäin pujahtamaan matkustamoon.

Nyt eräs brasilialainen mies on pidätetty Orlandon lentokentällä salakuljetuksesta. Materus Dal Maso -niminen mies matkusti nimittäin äskettäin Floridaan, jossa järjestettiin eksoottisten matelijoiden harrastajille suunnattu tapahtuma.

Materus Dal Maso joutui paluumatkallaan lentokentän turvatarkastajien tutkittavaksi. Turvatarkastajat huomasivatkin läpivalaisuhihnalle asetetussa matkalaukussa erikoisen näyn ja avasivat laukun. Miehen matkalaukusta löytyi 27 käärmettä, jotka oli pakattu naisten sukkahousuihin.

Viranomaiset pidättivät 27-vuotiaan miehen käärmeiden salakuljetuksesta. Materus Dal Maso väitti poliiseille, ettei hän tiennyt sen olevan laitonta. Löydettyjen käärmeiden arvo on pimeillä markkinoilla noin 10.000 dollaria, eli 8.200 euroa. The Smoking Gun -sivuston mukaan mies tuomittiin kahdeksi päiväksi vankilaan ja vuodeksi ehdonalaiseen.