Mies, nämä merkit kertovat naisen haluavan sinua

Lifestyle · Neea Jokinen

Ihastuksen tunnistaminen voi olla haastavaa etenkin miehille, sillä jotkut naiset esittävät hankalasti tavoiteltavaa herättääkseen tai kiusoitellakseen uroksen mielenkiintoa. Nyt Men’s Health -lehti on julkaissut artikkelin, joka voi auttaa miestä selvittämään ihastuksensa kiinnostuksen.

Lempinimien käyttö voi kertoa sen, että nainen haluaa olla vain kaveri. Jos kaunotar kutsuu urosta tämän oikealla nimellä, niin se saattaa paljastaa kiinnostuksen. Miehen oikeaa nimeä käyttävä neitokainen haluaa nimittäin viestiä sillä, että hän haluaa jotain vakavampaa leikkisän ystävyyssuhteen sijaan.

Leidi on ihastunut, jos hän levittää jatkuvasti huulikiiltoa miehen huomaamatta. Pusuhuulten hohteen ylläpitäminen kertoo, että treffikumppani pyörii naisen ajatuksissa. Jos uuden meikkikerroksen levittäminen tapahtuu kuitenkin miehen silmien edessä, romanttisen kanssakäymisen voi unohtaa. Huulten kevyt pureskelu ja kielen liikuttelu on selvä merkki naisen tuhmista ajatuksista.

Amor on lähettyvillä, jos nainen koskettelee miestä eri tilanteissa. Nojaaminen adonista kohti esimerkiksi keskustelun aikana viestii siitä, että nainen haluaa olla treffikumppaninsa kanssa läheisissä tekemisissä. Mies voi saada varmuuden ihastuksensa tunteista, jos naisen mielestä hän näyttää joltakin hyvännäköiseltä julkkistähdeltä.

Hyvä paikka tutkailla naisen tuntemuksia on esimerkiksi treffi-ilta ravintolassa. Mies on vahvoilla, jos ruokapaikka on täynnä hyvinpukeutuneita uroksia, mutta kaunotar on täysin keskittynyt treffikumppaniinsa. Kännykän äänettömälle tapaamisen ajaksi laittava nainen on kiinnostunut, sillä hän ei halua minkään häiritsevän romanttista hetkeä ihastuksensa kanssa.