Rihanna kuvattiin varsinaisena ”seksikissana” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä kohun keskiössä kerrottuaan olevansa edelleen rakastunut hänet jokunen vuosi sitten pahoinpidelleeseen ex-poikaystäväänsä. Poptähti pitää Brownia elämänsä rakkautena.

Nyt 24-vuotias Rihanna on kuvattu yksinäisellä illallisella Santa Monicassa sijaitsevassa suosikkiravintolassaan Giorgio Baldissa. Laulajan asuvalinta kiinnitti kuitenkin ihmisten huomion, sillä paidassaan Rihanna julisti olevansa ”seksikissa”.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.