Tavis tekeytyi supertähdeksi Manhattanilla – upposi täydestä! Katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen ihminen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä pohtinut millaista olisi olla julkkis tai jopa varsinainen supertähti. Harva kuitenkaan uskoo miten helppoa asian kokeminen todellisuudessa voikaan olla. Yhdysvalloissa moni on nimittäin onnistunut siinä.

Tuorein tapaus tulee New Yorkin ytimestä Manhattanilta, jossa aivan tavallinen nuori mies päätti kokeilla miten hyvin onnistuisi tekeytyä supertähdeksi. Hän pestasi ympärilleen pari raamikasta turvamiestä, pari paparazzikuvaajaa ja televisiokuvaajan. Sen jälkeen ryhmä siirtyi Manhattanille, jossa show pantiin pyörimään.

Kuva: YouTube

Tempauksen tuloksena syntyneellä videolla nähdään miten halpaan newyorkilaiset lopulta menivätkään. Monet taviksen nähneistä kertovat kirkkain silmin tämän olevan joko laulaja tai esimerkiksi Spider-Man -elokuvan näyttelijä. Todellisuudessa kyseessä oli kuitenkin varsinainen taviksen perikuva. Siis oli ennen tätä nettihitiksi noussutta videota, joka teki hänestä aivan oikean nettijulkkiksen. Näinkin se voi käydä.