Fanit pyysivät poptähden häihinsä videokutsulla – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman tähdet innostavat faneja erilaisiin tempauksiin, joissa ihailijat luovat mitä mielikuvituksellisempia kunnianosoituksia idoleilleen. Nyt erään pariskunnan unelman kerrotaan toteutuneen nettivideon avulla.

Theo Coyne ja Lisa Potter-Dixon tekivät musiikkivideon, jossa he lauloivat itse tehdyillä lyriikoillaan poptähti Craig Davidin Seven Days -hittibiisiä. Kappaleen aikana pariskunta pyysi idoliaan esiintymään heidän häihinsä 18. elokuuta.

Kuva: YouTube

Video levisi nopeasti verkossa, ja 31-vuotias Craig David oli yksi musiikkivideon katsojista. Rakastavaisten häät saivatkin yllätyskäänteen, kun poptähti esitti tunnin mittaisen show’n avioparin hääjuhlassa. Los Angelesissa asuva Craig David matkusti Britannian Cambridgeshireen vain pariskunnan häitä varten.

– Craig oli uskomaton. Hän oli niin jalat maassa -oleva tyyppi, että olimme unohtaa hänen kuuluisuutensa. Koko juttu oli unelmien täyttymys Theolle ja Lisalle, lähde kertoi The Daily Star -lehdelle.

Kuva: YouTube

Craig David kirjoitti yllätysesityksensä jälkeen Twitter-blogissaan olevansa todella onnellinen avioparin puolesta. Lisäksi hän kertoi kokemuksen olleen uskomaton ja tunteikas, koska hän sai olla läsnä hääjuhlassa faniensa ikimuistoisena päivänä. Myös aviopari kiitteli idoliaan verkossa.