Harvinaisen rehellinen autoilmoitus Nettiautossa: ”Ilmanohjain löytyy hakkuuaukealta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joskus tuntuu, että autokaupassa kaikki on sallittua, kuten sodassa ja rakkaudessakin. Siksi sekä ilmoitusten teksteihin että autokauppiaiden puheisiin kannattaa suhtautua hieman varauksella. Nyt Nettiautossa on julkaistu kuitenkin harvinaisen rehellinen autoilmoitus.

Kuva: Nettiauto.com

Kyseessä on kaksilitrainen Volkswagen Golf vuosimallia 1994.

– Olen lopen uupunut tähän koko VW sontaan. Tämä auto ei ole näyttänyt minulle kahteen vuoteen yhtään hymyn hetkeä. Remonttiin olen saanut kyllä rahaa laittaa ihan, jotta hän vain kulkisi. Kiihkeän ketunmetsästyksen yhteydessä pakoputki on pudonnut ainakin 10 kertaa, Ilmoituksessa todetaan.

– Pohjapanssarin etsintöjä ei jatketa enää. Keulan hieno ilmanohjain löytyy tuosta salotieltä. Voimme etsiä sen yhdessä, se kuuluu kauppaan. Hermopiikin seurauksena siirsin sen pikaliikkeellä kohti hakkuuaukean keskustaa. Tässä autossa on niin hyvä käynnistyksenesto, että se ei lähe käyntiin ollenkaan. Liekö vika ajonestossa, penssapumpussa vai jossain itä-saksalaisessa anturiratkaisussa. En välttämättä halua tietää.