Lost in Music -festivaalissa lähes 100 yhtyettä ja artistia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpia uutuuksia ja huomisen tähtiä esittelevä Lost in Music -kaupunkifestivaali järjestetään Tampereella 17. – 20. lokakuuta. Tapahtumassa 13 tapahtumapaikalla neljän illan aikana lähes sata eri artistia.

Vuosittain kymmentuhatpäisen yleisön keränneen festivaalin vieraina nähdään myös musiikkialan kotimaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Esiintyjäjoukon tuoreimpia kiinnityksiä ovat Aino Venna, Anni Mattila, Death Hawks, Doom Unit, The Flaming Sideburns, Heli Kajo, Idiomatic, Iiris, Jess and the Ancient Ones, Jukka Ässä, Jurek, Kuningasidea, LCMDF, Mariska & Pahat Sudet, Noah Kin, Pikku Kukka, Pimeys, Santa Cruz, Sturm Und Drang, Topi Saha ja TV OFF.

Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat 22-Pistepirkko, Bon Jouni, Don Johnson Big Band, Johanna Kurkela, Juha Tapio, Kumikameli, Lapko, Mirel Wagner, Neljä Ruusua, Pariisin Kevät, Petri Nygård, Poets of the Fall, Rubik, Stam1na, Stig ja Stockers. Vaivaton tapa nauttia koko musiikkikimara yhdellä lipulla on ostaa festivaaliranneke hintaan 35 euroa.