Nicole Coco Austinilla housuissa mutanttitomaatti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin, ja lisää kuvia hän julkaisee itse verkossa.

Muhkeista muodoistaan tunnettu julkkiskaunotar on usein esitellyt valtavaa takamustaan Twitter-kuvissa, ja nyt eräs hänen faneistaan on huomannut yhdennäköisyyden Coconut takamuksen ja löytämänsä mutanttitomaatin välillä. Fani julkaisi kuvan vertailua varten Cocon Facebook-sivulla.

20120824-231249.jpg

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.