Uskomaton kalansaalis puhuttaa Yhdysvalloissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rannalla kalastaessa saaliit ovat lähes poikkeuksetta varsin pieniä, koska suuremmat saaliit viihtyvät paljon syvemmissä vesissä. Poikkeus on nyt kuitenkin vahvisanut säännön Marylandissa, Yhdysvalloissa. Siellä rannalta kalastettiin nimittäin todellinen yllätys.

Kalastusta harrastava Tony Cutugno oli kalastamassa aivan tavallisella uimarannalla, jossa ihmiset olivat samana päivänä uiskennelleet. Cutugno on aiemmin saanut lempinimen Shark-Tony, koska hän on kalastanut haita kajakistaan käsin.

Kuva: Splash

– Pidän kalastamisesta. Nostan hait ylös, otan kuvan ja päästän ne takaisin. Minä kunnioitan haita. Ihmisten ei pitäisi pelätä niitä, Tony Cutugno kertoi Splash Newsille.

Hänkään tuskin osasi odottaa millaisen saaliin tulisi saamaan rannalta. Syöttiin tarttui nimittäin odottamattoman suuri saalis, jota Cutugno joutui taltuttamaan peräti 45 minuutin ajan. Heti alussa oli selvää, että kyseessä on tavallista suurempi saalis, mutta vasta sen rantauduttua paljastui näyttävä totuus. Siiman päässä oli nimittäin yli kaksimetrinen hai.

Kuva: Splash