Britney Spears puhuu jo avioitumisesta – haluaa pienet häät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla televisio-ohjelmaa varten.

Britney meni viime joulukuussa kihloihin tähden entisen agentin, Jason Trawickin kanssa. Pariskunta suunnittelee nyt häitä, joista Britneyn kerrotaan haluavan mahdollisimman pienet, intiimit ja yksityiset.

Britney on ollut kaksi kertaa aikaisemminkin naimisissa. Ensimmäinen liitto Jason Alexanderin kanssa kesti vaivaiset 55 tuntia, mutta Kevin Federlinen kanssa tähti ehti olla naimisissa lähes kolme vuotta ja liiton aikana pariskunnalle syntyi kaksi poikaa.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.