Mikä leffakaunotar! Uhkeasta Daniasta puhutaan vielä pitkään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomarkkinoilta on nousemassa viihdetähdeksi uusi upea latinokaunotar, joka on tosin työskennellyt alalla jo neljäntoista vuoden ajan. Vasta tänä vuonna Dania Ramirez on kuitenkin noteerattu laajemmin viihdelehdissä.

Mallinuralle jo 15-vuotiaana löydetty Dania Ramirez halusi vaihtaa mallialan näyttelemiseen, ja televisiomainosten kautta ura urkeni lopulta myös televisioon ja elokuviin. Maxim-lehdessä yläosattomissa taannoin poseerannut kaunotar on nyt kuvattu juhlimassa uuden Premiere Rush -elokuvansa ensi-iltajuhlissa Las Vegasissa sijaitsevassa Chateau-yökerhossa.

29-vuotias Dania Ramirez on syntynyt Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hän aloitti näyttelijänä vuonna 1997 ja on sittemmin tähdittänyt muiden muassa Sopranos ja Heroes -televisiosarjoja sekä X-Men -elokuvaa. Pian hänet nähdään siis Suomessakin Premium Rush -elokuvan tähtenä.