Lady Gagan hajuvesi hämmentää – verta ja spermaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga osaa shokeerata fanejaan monin tavoin. Viime vuoden alussa hän yllätti lanseeraamalla uuden hajuveden, jonka kerrottiin sisältävän esimerkiksi verta ja siemennestettä. Nyt tuoksu on saanut arvoistaan seuraa.

26-vuotias Lady Gaga on nimittäin julkaissut uuden Fame-nimisen tuoksunsa, jonka sisällössä on edellisen tuoksun tavoin ”neitokaista itseään”. The Sun -lehden mukaan sen ainesosina on nimittäin käytetty laulajatähden omia ruumiinnesteitä. Laulaja itse kuvailee, että hajuvesi tuoksuu ”kalliille huoralle” sekä ”verelle, hielle ja spermalle”.

Siemennesteen mainitseminen tuoksun yhteydessä on aiheuttanut hieman hämmennystä, sillä sperman ei luulisi olevan lähtöisin Lady Gagan omasta vartalosta. Lehden mukaan tuoksu on kaikesta huolimatta noussut Britanniassa hitiksi heti sen julkaisun jälkeen. Lady Gaga itse saapuu lokakuussa markkinoimaan tuoksuaan Harrods-tavarataloon.

Lady Gagasta tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Hänen taakseen jäi myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.