Seksikäs näyttelijätär ihmetteli sijaisnäyttelijänsä yhdennäköisyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia, sillä hänet nähtiin taannoin myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa ja sittemmin myös Siepattu -elokuvassa.

Parhaillaan kuvankaunis nuori tähti kuvaa The Mortal Instruments City of Bones -elokuvaansa Kanadan Torontossa. Elokuvassa Clary Frayn roolia näyttelevä Lily ikuistettiin tällä viikolla kuvauksissa ihastelemassa oman sijaisnättelijänsä yhdennäköisyyttä ja näytti olevan itsekin varsin vaikuttunut näkemästään.

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.