Miley Cyrus kyllästyi jo muodonmuutokseensa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän suututti äskettäin faninsa radikaalilla hiusmuutoksellaan ja kihloillaan. Nyt neitokainen on kuvattu kaupungilla New Yorkissa.

19-vuotias Miley Cyrus suututti monet faninsa leikkaamalla itselleen lyhyen niin sanotun poikatukan. Nyt nuori tähti on kuvattu New Yorkin East Villagessa, eikä hän näyttänyt olevan kovinkaan hyvällä tuulella. Joku voisi tehdä kuvista johtopäätöksen, että oma uusi hiustyyli vaivasi jopa popparia itseään.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.