Ravintolaketju antaa alennusta hyväpeppuisille – ja parhaimman näköisille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintoloissa nähdään usein hauskoja tempauksia niin Suomessa kuin muualla maailmassakin. Nyt Yhdysvaltojen Texasista on paikallistettu ravintola, jonka alennusperusteet eivät välttämättä menisi läpi suomalaisten viranomaisten seulasta.

Kyseessä on Texasin osavaltiossa toimiva ravintolaketju Twisted Root Burger Company, joka on ryhtynyt haalimaan mielenkiintoisella tavalla asiakkaikseen aikaisempaa kauniimpia ja näyttävämpiä asiakkaita. Ketjun ravintoloissa annetaan nimittäin alennusta hyväpeppuisille ja muuten kauniille asiakkaille.

Kuva: Imgur

Asia tuli julki, kun Reddit-käyttäjä Caraficionado24 kertoi asiasta ja julkaisi verkossa kuvan ravintolan kuitista. Hän itse oli saanut kahden dollarisentin alennukset sekä pepusta että hyvästä ulkonäöstä. Ravintolan omistaja vahvisti E! Onlinelle, että sillä on kassakoneessa parikymmentä ”sekopäistä” alennusperustetta eri asiakkaille. Muita alennuksia ovat paras kampaus, flirtti, hymy, nauru ja silmät sekä seksikkäin ja mukavin henkilö.