Veriset ihmiset järkyttivät Tampereen keskustassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tampereen keskustassa järjestettiin samanaikaisesti useita yleisötapahtumia, joten keskustassa oli poikkeuksellisen paljon ihmisiä. Eräs tapahtumista oli etukäteen varsin vähälle huomiolle jäänyt perinteinen Zombiewalk, joka säikäytti monet tempauksesta tietämättömät.

Zombiewalk on esimerkiksi Espanjassa jo vuosikymmenien ajan järjestetty tapahtuma, jossa suuri joukko ihmisiä pukeutuu verisiksi zombieiksi. Suomeen tapahtuma rantautui vuonna 2006. Eilen Tampereen keskustassa järjestettiin myös Venetsialaiset, joissa Von Hetrzen Brothers esiintyi massiivisen ilotulituksen säestämänä.

Tapahtumaa oli saapunut katsomaan arviolta noin 20.000 ihmistä. Hieman ennen pyrokonsertin alkamista viereisessä Koskipuistossa kokoontui kymmenittäin zombie-hahmoja omaan tapahtumaansa, ja ohikulkijoiden reaktiot verisiin hahmoihin olivat moninaiset.