26-vuotias BB-Katarina: ”Mä oon kielikylpylässä täällä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin tuorein asukas on suomenruotsalainen BB-Katarina, joka on 26-vuotias helsinkiläinen sinkkukaunotar. Pohjanmaalta kotoisin oleva opiskelija pitää suurimpana saavutuksenaan sitä, että muutti Helsinkiin ja pääsi sisään kaikkiin hakemiinsa yliopistoihin.

Lapsena ammattiurheilijaksi halunnut Katarina haaveilee taloudellisesti riippumattomasta elämästä ja toivoo asuvansa kymmenen vuoden kuluttua omassa asunnossa Helsingin ydinkeskustassa, olevansa hyväpalkkaisessa työssä ja seurustelevansa komean miehen kanssa.

– Voin myös olla lapsellinen. Joskus teen ensiksi ja ajattelen vasta sen jälkeen, BB-Katarina totesi ennen taloon astelemistaan.

Katarinan suomen kielen taito ei ole aivan yhtä hyvä kuin muilla asukkailla, ja neitokainen kertoikin olevansa ohjelmassa kielikylvyssä.

– Mä oon suomenruotsalainen. Mä oon kielikylpylässä täällä. Pakko puhua suomea, Katarina kertoi.