Audrina Patridgen muodot eivät ole luomua nähneetkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa.

Nyt julkkisjuhlissa viihtyvä neitokainen on jälleen ikuistettu juhlahumussa, kun hänet kuvattiin poseeraamassa Pussycat Dolls Dollhousen avajaisjuhlissa San Diegossa, Kaliforniassa. Audrinan useaan kertaan korjattu rintamus ei vieläkään näyttänyt kovin luonnolliselta avonaisessa asussa.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.