BB-Iida on seksikäs viettelijätär: ”Paljastan vammani televisiossa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin uuden tuotantokauden tumma viettelijätär tulee tällä kertaa Tampereen suunnalta Pirkkalasta. Räväkkä 27-vuotias yrittäjä kuitenkin seurustelee siviilissä, joten talon komistukset saavat todennäköisesti lämmitellä neitokaista turhaan.

Elämäniloisuus, vahvuus ja sitkeys, sosiaaliset taidot ja ystävällisyys ovat Iidan mielestä hänen parhaimpia puoliaan. Musiikkia harrastava ja nuorkauppakamarissa aktiivisesti toimiva neitokainen joutui vuosia sitten liikenneonnettomuuteen ja pitää eräänä suurimmista saavutuksistaan sitä, että elää onnettomuuden jälkeen vammojensa kanssa onnellisena, vahvana ja itsevarmana. Repäisevimpänä tekonaan BB-Iida pitää BB-taloon pääsemistä.

– Paljastan itseni ja vammani televisiossa. Se on minulle henkisesti iso asia. Vien tahattomasti huomiota muilta olemalla oma itseni, Iida kuvaa huonoja puoliaan, Iida sanoo.