Silikonirintainen BB-Jonna I laihdutti 20 kiloa

Big Brother · Stara.fi

Vaaleaverikkö BB-Jonna I saapui juuri Big Brother -taloon, jossa hän tulee viettämään mahdollisesti jopa reilun kolmen kuukauden ajan. 27-vuotias Kausalasta kotoisin oleva Jonna kertoo suurimmaksi saavutuksekseen 20 kilon laihduttamisen.

Muodokas kaunotar pitää repäisevimpänä tekonaan silikonirintojen hankkimista vain lyhyen harkinta-ajan jälkeen. Jonna kertoo hakevansa Big Brotherista maksimaalisia haasteita ja uusia tilanteita sekä haluavansa kokea kaiken niin hyvässä ja pahassa. Hän on omasta mielestään varsin ulkonäkökeskeinen.

– Olen turhamainen ja huomauttelen muiden ihmisten ulkonäöstä, en toki kovin rumasti. En ajattele, mitä sanon, ja suutun todella helposti. Silloin osaan olla todella ilkeä, Jonna I kuvailee huonoja puoliaan.