Tällaista mättöä on BB-Joukon metalliyhtye – katso video

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään muuttanut BB-Jouko on 26-vuotias tamperelainen rockartisti, joka on vokalistina No One is Safe -yhtyeessä. Yhtye on perustettu Lappeenrannassa vuonna 2004, mutta nykyisin toimii Helsingistä käsin.

Kuva: YouTube

Verkossa on julkaistu yhtyeen keikkataltiointi Lappeenrannassa järjestetystä LPRHC Fest 2012 -tapahtumasta. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet 90-luvun lopulta lähtien monissa muissa kokoonpanoissa. Yhtye muodostui aikoinaan Field Of Hate ja Worth The Pain -yhtyeiden jäsenistä. Ensimmäinen demo julkaistiin vuonna 2006.

Yhtye julkaisi taannoin Strike First – Strike Hard -nimisen albuminsa, joka on tyyliltään metallivaikutteista hardcorea. BB-Jouko pitääkin suurimpana saavutuksenaan No One is Safe -yhtyeensä kanssa julkaisemaansa levyä. Lisäksi hän arvostaa erityiseti nykyistä työpaikkaansa ja terveyttään.