Kotiäiti palaa valkokankaalle – toimintaelokuva työn alla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Jennifer Garner on keskittynyt viime vuodet perhe-elämäänsä. Näyttelijämiehensä Ben Affleckin kanssa perheen perustanut Garner synnytti aiemmin tänä vuonna kolmannen lapsensa. Tyttölapsien Violetin ja Seraphinan pikkuveljen nimeksi annettiin Samuel Garner Affleck.

Nyt kotiäitinä jo pidempään viihtynyt Jennifer Garner kertoi ikävöivänsä näyttelemistä. Kaunottaren mukaan hänen innostuksensa syttyi hiljattain uudelleen liekkiin, kun hän vieraili aviomiehensä Runner, Runner –rikoselokuvan kuvauksissa. Jennifer Garner haluaakin kuvata lähitulevaisuudessa toimintaelokuvan, jotta hän saa adrenaliininsa jälleen pumppaamaan.

– Minua ei haittaa olla kotiäitinä. Kaipaan kuitenkin toimintaa. Haluan tehdä toimintaelokuvan ja shokeerata itseäni, Jennifer Garner kertoi The Globe –lehdelle.

Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.