Koiran uskomaton selviytymistarina – putosi kalliolta 30 metriä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailma on pullollaan lemmikkieläinten toinen toistaan upeampia selviytymistarinoita. Kuluneen vuoden aikana uutisotsikoissa on nähty muun muuassa koiria, jotka ovat selviytyneet hengissä rajuista pudotuksista. Nyt eräs mies on saanut huokaista helpotuksesta, kun hänen kateissa ollut koiransa löytyi elossa.

Chris Sexton –niminen mies oli lomailemassa Bella-koiransa kanssa Englannin Dorsetissa. Kaksikko oli ollut ulkoilemassa kallioisessa maastossa, kun yhtäkkiä musta labradorinnoutaja lähti jahtaamaan lokkia kohti kallion reunaa. Omistaja ei ehtinyt tehdä mitään, kun hän huomasi koiransa putoavan alas 30 metrin matkan.

Omistaja katsoi kallion reunalta alas, eikä nähnyt nelijalkaisesta jälkeäkään. Puolen tunnin ajan epätoivoisesti koiraansa etsinyt mies sai kuitenkin kuulla ilouutisen kesken kauhun hetkiensä. Hänen vaimonsa nimittäin soitti, ja kertoi urhean labbiksen tallustelleen terveenä heidän loma-asunnolleen. Mies ei voinut uskoa, että Bella selviytyi hengissä rajusta pudotuksesta.

– En uskonut Bellan selviytyneen. En tiedä mitä oikein tapahtui, mutta Bella kiipesi takaisin ylös kalliopolkuja pitkin ja löysi loma-asuntomme, Chris Sexton kertoi Radar Online –sivustolle.