Miehet viimeinkin BB-taloon: ”Toivottavasti olis bileet heti!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kausi on jälleen alkanut, ja talon tapahtumia suorana netissä seuranneet ovat saaneet äimistellä taloon marssivia asukkaita, sillä ensin ikäjakauma näytti olevan varsin korkea ja sen jälkeen miehet loistivat poissaolollaan.

Taloon ensimmäisenä saapuneet naisetkin ihmettelivät ääneen miesten puuttumista ja veikkasivat, että miehet passitettaisiin kokonaan toiseen BB-taloon. Hetki sitten jännitys kuitenkin laukesi, kun neljä miestä saapui viimein kerralla sisään.

– Toivottavasti olis bileet heti, eräs tulijoista toivoi.

– Joo, vaahtobileet! Toinen mies komppasi.

Parhaillaan talossa kuuluu kovaäänistä puheensorinaa, kun asukkaat istuvat pitkän pöydän ääressä ja tutustuvat toisiinsa. Päivän koettelemukset ovat vaatineet veronsa.