Nakukuvaskandaali: Prinssi Harry on todella pettynyt itseensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuninkaallisetkin ovat lopulta aivan tavallisia ihmisiä, ja joskus heidänkin täytyy päästellä höyryjä juhlimalla oikein kunnolla. Harvemmin näistä tilanteista päätyy kuitenkaan julkisuuteen raskauttavaa kuvamateriaalia. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Viime viikolla Britannian vauhdikas punapää Prinssi Harry joutui uransa rajuimpaan kurimukseen, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen hotellibileistä. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, kun kuninkaallinen perhe yritti turhaan estää kuvien julkaisemisen brittilehdissä.

27-vuotias Prinssi Harry ottaa The Sunday Times -lehden mukaan tilanteen todella vakavasti, ja hän on todella pettynyt itseensä ja siihen, että antoi tämän tapahtua. Lehden saamien tietojen mukaan Harry tullee perumaan osallistumisensa paraolympialaisten avajaisjuhliin. Skandaalin myötä Harry on saanut myös paljon tukijoita, joiden mukaan hänelläkin on oikeus yksityiselämään ja juhlimiseen.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin ja mallikaunotar Cressida Bonesiin.