Teinipoika jäi kiinni huumeista – äiti antoi nolon rangaistuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykyään lasten kurinpito on huomattavasti löysempää kuin kymmeniä vuosia sitten, sillä esimerkiksi luunapin antamista ja hiuksista tukistamista pidetään nykyisin lähes rangaistavana tekona. Nyt eräs amerikkalainen perheenäiti on järjestänyt nuorelle pojalleen nolon rangaistuksen.

Etelä-Carolinassa asuva April Mathison sai äskettäin 13-vuotiaan Brandon-poikansa kiinni pilven poltosta. Koivuniemen herran heiluttamisen sijaan perheenäiti keksi pojalleen julkisen rangaistuksen, joka saa koulupojan varmasti miettimään tekoaan. Brandon Mathison joutui nimittäin kävelemään kaupungin kaduilla nolo kyltti yllään.

Kuva: WTOC

Pojan pahvisessa kyltissä hän julistaa jääneensä kiinni huumeiden käytöstä. Lisäksi kylttiin on kirjoitettu, ettei teini-ikää lähestyvä poika ole lainkaan ”cool” pilven poltollaan. Pahvisen rangaistuskyltin taka-osassa kerrotaan, ettei kenenkään tule käyttää huumeita. Poika joutui kävelemään vilkkaan tien varrella kyltti päällään kaksi kertaa viikon aikana.

– En olisi voinut koskaan uskoa, että 13-vuotias poikani käyttäisi marihuanaa. Toivon, että tämä rangaistus pelastaisi edes muutaman pilven poltolta. Meidän tulee suojella lapsiamme pahoilta aineilta, perheenäiti kertoi WTOC-televisiokanavalle.