Twilight-tähdellä karmaiseva suihkusessio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Viihdemaailmaa kuihtuvilla muodoillaan huolestuttanut kaunotar on nyt kertonut järkyttävimmästä elokuvakokemuksestaan. 25-vuotias Ashley Greene tunnusti, ettei ole koskaan päässyt yli Psycho-elokuvan kuuluisasta suihkukohtauksesta. Elokuvassa näyttelijätär Jane Leighin roolihahmo puukotetaan hengiltä suihkussa.

Twilight-elokuvien tähti olikin yllättäen elokuvan katsomisen jälkeen yksin kotona, jolloin kauhu sai hänestä vallan. Greene keräsi rohkeutensa mennäkseen yksin suihkuun. Sattuman oikusta tilanne muuttui tragikoomiseksi, kun äkillinen sähkökatkos säikytti hänet suunniltaan.

– Vanhempani eivät olleet kotona ja minun piti käydä suihkussa. Sähköt menivät poikki ja kauhistuin. Kiipesin ulos ikkunasta ja juoksin ystäväni talolle. Kuinka todennäköistä on, että noin tapahtuu? kummastelee Ashley Greene WENN-lehdelle.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 25-vuotiasta aikuista naista.