5-vuotias rumpali loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset ja nuoret osaavat aika ajoin yllättään toden teolla musiikillisilla taidoillaan, ja viime aikoina verkossa onkin nähty runsaasti esimerkiksi kahdeksanvuotiaiden lasten taidonnäytteitä. Nyt vuorossa on kuitenkin heitä kolme vuotta nuorempi lahjakkuus.

Kuva: YouTube

Nettihitiksi nousseella YouTube-videolla nähdään kuinka viisivuotias amerikkalainen Ethan Ventresca soittaa pääasiassa lasten muodostamassa Jester-yhtyeessään rumpuja. Led Zeppelinin klassikko Rock And Roll taipuu Ohion osavaltiossa sijaitsevan Rocky Riverin kaupungin lapsilta hienosti, ja Ethan pysyy biitissä ikäisekseen uskomattoman hyvin. Nuori mies kertoi NBC-kanavan haastattelussa ryhtynensä rummuttamaan alunperin vesilaseilla. Lisäksi hän soittaa myös kitaraa.