BB-Iida paljasti asukkaille: ”Olen 20-prosenttisesti invalidi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen astellut pirkkalalainen BB-Iida on energinen brunette, joka on valloittanut talon muut asukkaat rempseällä olemuksellaan. Eilen hän kertoi asukkaille joutuneensa taannoin vakavaan onnettomuuteen, joka oli viedä hänen henkensä.

Ennen taloon menoaan Iida kertoi pitävänsä yhtenä suurimmista saavutuksistaan sitä, että elää onnettomuuden jälkeen vammojensa kanssa onnellisena, vahvana ja itsevarmana. Tänään asiaan palattiin aamiaispöydässä, kun Iida ja Tomi keskustelivat itsepuolustuslajeista. Iida kertoi harrastaneensa ennen onnettomuutta potkunyrkkeilyä, mutta lupaava ura katkesi nopeasti.

– En muista painoluokkaa, mutta mulla oli kyllä joku oikein tavoitekin siinä, BB-Iida kertoi Tomille.

– Mä oon 20-prosenttisesti invalidi. Kyllä te tuon mun jalan vielä näette. On se elämää nähnyt. Kyllä sitä keritään vielä ihmettelemään, Iida jatkoi.

– Hyvä, että olet hengissä, Tomi totesi.

– Kyllä. Olin sairaalassa ja sen jälkeen teholla. Mä ajoin yksin. Oma pyörä, Iida totesi mietteliäästi.