BB-Johanna paljasti kalliiksi tulleen kännisekoilunsa

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brotherin uudet asukkaat tutustuivat toisiinsa kertomalla itsestään ja paljastamalla samalla myös erilaisia kommelluksia menneisyydestään. Puheen käännyttyä kännyköihin paljasti BB-Johanna oman nolon kännisekoilunsa.

– Mä en voi ostaa enää mitään iPhonea, kun mä hukkaan tai rikon sen kännissä. Kerran mä heräsin mun kaverin luota ja sit mä olin että missä mun puhelin on. Siinä oli syömättömät mäkkisafkat pöydällä, mut mun pikkulaukkua ei ollut missään, BB-Johanna kertoi.

– Sit mun kaveri soitti sinne mäkkiin, ja ne sanoi, että meille on jäänyt tällainen pikkulaukku. Sit mä menin hakemaan sen ja sieltä laukusta oli varastattu rahat ja puhelin. Mulla oli siinä puhelimessa joku 2.000 kuvaa kaikesta mitä mä olin vuoden aikana tehnyt ja napsinut valokuvia. Nyt se on sit viety, Johanna muisteli.