BB-Jonna A heitti kännykkänsä kamiinaan: ”Mä en saanut sitä millään päälle”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon muutti eilen muiden asukkaiden kanssa vaalea kaunotar BB-Jonna A, joka on käynyt armeijan. Räväkkä härmäläinen 21-vuotias neitokainen on sotilasarvoltaan vänrikki. Jonnan räväkkä luonne on tullut jo ensimmäisen päivän aikana esiin talossa.

Jonna A kertoi hetki sitten muille asukkaille esimerkkejä äkkipikaisesta luonteestaan. Sellaisia löytyi niin kotoa kuin armeija-ajaltakin.

– Kerran en nähnyt Täydellisiä naisia omasta telkkarista, niin menin katsomaan niitä mun veljen telkkarista. Sit en nähnyt niitä sieltäkään, kun ei ollut antennijohtoa. Suutuin niin, että heitin tuolin seinään. Sellainen mä oon, BB-Jonna A kertoi.

– Kerran oltiin intissä leirillä ja kännykkä ei toiminut. Mä en saanut sitä millään päälle. Otin siitä sit SIM-kortin pois ja heitin sen kamiinaan. Tuumasin vaan kun mentiin lomille, että nyt mennään muuten kännykkäkauppaan.

Jonnan yläasteen päättötodistuksen keskiarvo oli peräti 9,93. Sitä hän pitää elämänsä toiseksi hienoimpana saavutuksena. Kynsien pureskelu ja kiroilu ovat neitokaisen mukaan hänen huonoja puoliaan.