BB-talon makuuhuonejako pettymys miehille – Milla aiheuttaa hämmennystä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäinen ilta on sujunut rauhallisissa merkeissä, eikä suuria paljastuksia tai ylilyöntejä ole tullut. Asukkaat ovat istuskelleet varsin rauhallisesti keittiön pöydän ääressä ja kertoneet toisilleen itsestään ja elämästään.

Hetki sitten Isoveli ilmoitti asukkaiden makuuhuonejaosta, joka oli pettymys erityisesti miehille. Isoveli nimittäin määräsi, että miehet ja naiset menevät eri makuuhuoneisiin, eli lähempää tuttavuutta ei päästy ainakaan vielä tekemään vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Milla sai kuitenkin salatehtävän, jossa hänen tulee olla sitä mieltä, etteivät Anne ja Katarina saa tulla nukkumaan naisten makuuhuoneeseen.

Pettymys kuitenkin hälveni nopeasti, kun esittelykierros jatkui Markuksen tarinalla. Hän kertoi urheilutaustastaan ja paljasti olleensa painin suomenmestaruuskisoissa kuudes ja pelanneensa teini-ikäisenä jääkiekkoa nuorten maajoukkueessa. Kesken tarinoinnin makuuhuoneen ovet viimein aukesivat.