BB-viikkotehtävä: Äänireagointi – hulvaton tehtävä voi käydä voimille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kerrottiin hetki sitten kauden ensimmäisestä viikkotehtävästä, jonka nimi on äänireagointi. Hetkeä aiemmin Isoveli ilmoitti, että tällä kaudella asukkailla ei ole vedonlyöntiprosenttia eikä viikkobudjettia.

Äänireagointi-tehtävään saavat osallistua vain talon naiset, sillä miehille on varattu hieman muuta puuhaa.

– Kuulette äänimerkkejä, joihin teidän on reagoitava välittömästi ohjeiden mukaisesti. Miesasukkaat eivät saa osallistua, vaan he toimivat tehtävän poliiseina. Miehet raportoivat päiväkirjahuoneessa jonkun asukkaan tehtyä kolme virhettä. Virheitä tehnyt asukas saa mukaansa kolme kahvakuulaa, joita hänen on kannettava mukanaan, Isoveli ohjeisti.

Talon äänentoistosta kuullaan viikkotehtävässä useita eri äänimerkkejä, joihin siis täytyy reagoida oikein. Töötti-äänen kuultuaan naiset joutuvat halaamaan kaikkia asukkaita. Avaruuspyssy-äänen jälkeen jokaisen tulee liikkua konttaamalla toiseen huoneeseen. Norsun äänestä täytyy tehdä kolme punnerrusta ja poing-äänestä täytyy huutaa oma nimi mahdollisimman lujaa. Mielenkiintoinen ääni on Helinä-keiju, sillä äänimerkin jälkeen asukas joutuu vaihtamaan paitaa toisen kanssa.