Isla Fisher järkyttyi – omat ystävät luulivat narkkariksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

Nyt 36-vuotias Isla Fisher kertoi järkyttyneensä, kun hän teki tutkimustyötä uutta elokuvaansa varten. Näyttelijäkaunotar nähdään pian Bachelorette-elokuvassa kokaiinia käyttävän prostituoidun roolissa. Fisher ei ole koskaan koskenut huumeisiin, joten hän muun muuassa kyseli ystäviltään, miten kokaiini vaikuttaa heihin.

Kahden lapsen äidin mukaan hänen huumeita kokeilleet ystävänsä yllättyivät näyttelijän kysymyksestä, sillä he luulivat myös Fisherin olevan huumeiden käyttäjä. Ystävät luulivat Fisherin vetävän jatkuvasti kokaiinia, koska hän on niin energinen ja nopeapuheinen.

– Ystäväni luulivat, että käytän kokaiinia. Olen kuulemma niin energinen ja puhun nopeatempoisesti, näyttelijä kertoi E! Online –sivustolle.

Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä eräissä juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, neljävuotias Olive ja vuoden ikäinen Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyi medialta salassa liki puolenvuoden ajan.