Russell Simmons esitteli uuden tyttöystävänsä Sasha Volkovan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuva Russell Simmons erosi vaimostaan Kimora Lee Simmonsista vuonna 2008. Ennen eroa pariskunta oli asunut pitkään asumuserossa.

Nykyisin Simmons seurustelee Sasha Volkovan kanssa, ja eilen hän esitteli tuoreen tyttöystävänsä paparazzeille rannalla, jossa Volkova nautiskeli auringosta bikineissä. Russell pyhitti hetken ajastaan myös rannalla joogaamiselle.

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 400 miljoonaa dollaria. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään. Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam -levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen DJ Run on Simmonsin veli.