BB-Janita kihlauksestaan: ”Kolmen päivän ero oli ihan tuskaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon maanantai-iltana astellut BB-Janita on 19-vuotias Hyvinkäältä taloon saapunut tumma neitokainen, jonka siviilisääty on nykyisin ”kihloissa”. Eilen hän avautui ihmissuhteestaan syvällisessä keskustelussa Iidan kanssa.

– Mun kihlattu on tosi mustasukkainen ja mä toivon että tää vois vahvistaa meidän suhdetta. Nyt hän voi nähdä miten mä oon täällä. Tää ihminen on sellainen, että tiätkö ne tunteet on niin voimakkaat monella eri tavalla. Me jouduttiin eroamaan hetki sitten ja oltiin kolme päivää erossa. Se oli ihan tuskaa ja sit mä pääsin takas hänen luokseen, BB-Janita kertoi Iidalle.

– Mä vaan tajusin sen kolmen päivän aikana, että miten mä voisin enää hymyillä jonkun kanssa ja iloita yhdessä jonkun kanssa asioista. Kuinka mä voisin enää välittää jostain muusta, kun mä muuttanut itseäni niin paljon suhteen aikana että se kestäis.

– Mä oon ollut ennen vähän törkee suhteissa, mut nyt… Kyl totta kai riitoja on ollut ja mä osaan ärsyttää oikeesti. Oon vähän paha suustani välillä. Yhdessä vaiheessa mulla oli aina laukut eteisessä valmiina. Kyllä nyt mun osa tavaroista jäi hänen luokseen. Kyllä hän mua siellä odottaa, Janita toivoi.

Lapsena Janita halusi palomieheksi tai astronautiksi. Kymmenen vuoden sisällä äidiksi haluava BB-Janita haaveilee julkisuudesta ja suuremmista rinnoista sekä myöntää olevansa niin sanottu turha julkkis.