Sekopäinen tempaus BB-talossa: 500 luunappia alastoman Markuksen jalkoväliiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen käynnistymässä huikea ennätysyritys, kun aiemminkin kiveksilleen luunappeja saanut BB-Markus saatiin ylipuhuttua ottamaan ennätysmäärä uusia iskuja jalkoväliinsä.

Isoveli kuitenkin keskeytti eilisen yrityksen. Tänään vuorossa on kuitenkin uusi yritys, kun talossa on parhaillaan käynnissä kauden ensimmäiset varsinaiset bileet. Markus ottaa iskuja vastaan kiveksilleen ja tavoitteena on 400 luunappia, eli miehen uusi ennätys. Iskuja Markuksen jalkoväliin jakaa puolestaan BB-Jouko.

– Tällä hetkellä 355 iskua on ennätys. Mä sanon sulle, että minne kohtaa naputtelet, BB-Markus ohjeisti aiemmin Joukoa.

– Olis kiva saada taustalle ”Pojat on poikii, paukuttaa pallei”, mut se on Isovelistä kiinni. Musiikki olisi tietysti hyvä, juontajana toimiva BB-Tomi pyysi tuotannolta hieman asiaankuuluvaa taustamusiikkia.

Tämän jälkeen Markus pyysi hiljaisuutta ja ryhtyi valmistautumaan tempaukseen henkisesti. Vanhemmat naisasukkaat eivät kuitenkaan kyenneet pidättelemään nauruaan ja siten osaltaan pilasivat tunnelmaa. Lopulta naiset ymmärsivät olla hiljaa ja tempaus pääsi alkamaan. Markuksen kasvoilta paistoi tuska, kun 300 luunapin raja meni rikki. Lopulta miehen ennätykseksi kirjattiin 500 luunappia.