BB-Tomi avautui: ”Tyttöystävä jätti koska mulla ei ollut autoa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin viralliseksi höpöttäjäksi jo nimetty 23-vuotias helsinkiläinen lähihoitaja BB-Tomi on naurattanut asukkaita jutuilla naisseikkailuistaan, vaikka niiden todenperäisyyttä selvästi epäilläänkin. Tänään Tomi paljasti tulleensa jätetyksi erikoisesta syystä.

– Yksi exä jätti mut sen takia, kun mulla ei ollut autoa. En tiedä miksi. Ei silläkään ollut autoa. Nykyisin tytöille on hyvä aloitus, että ”Voitko seurustella jätkän kanssa siksi kun sillä ei ole autoa?” Sit mä sanon, että mun exä jätti mut siksi kun mulla ei ole autoa, Tomi kertoi.

Sinkkumies kertoi ennen taloon astelemistaan pitävänsä erityisesti mummon luona ja elokuvissa käymisestä. Hänen puhelias luonteensa on kävi nopeasti selville niin Big Brotherin asukkaille kuin katsojillekin. Parin juoman jälkeen Tomi alkoikin jo sopertaa kuin olisi ollut kovinkin juovuksissa. Heikosta viinapäästä hän sai kuulla tänään myös muilta asukkailta.

– Jos sä otat kaljaa, niin et pääse meidän kanssa baariin, BB-Tommi sivalsi.