Big Brotherin lopettamista vaaditaan Facebookissa: ”Jos 500 000 liittyyy…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu realitysarja Big Brother käynnistyi eilen Subilla, ja ohjelma keräsi heti runsaan katsojamäärän televisioruutujen ääreen. Kanavan mukaan kauden ensimmäistä televisiolähetystä seurasi nimittäin keskimäärin reilusti yli puoli miljoonaa katsojaa.

Big Brother lukeutuu niihin harvalukuisiin televisiosarjoihin, jotka jakavat suomalaiset tehokkaasti kahtia. Osa fanittaa ja seuraa sitä päivittäin, mutta osa ei voi sietää ohjelmaa lainkaan. Monet ohjelmaa inhoavat korostavat lisäksi kantaansa julkisesti kertomalla mielipiteensä esimerkiksi Facebook tai Twitter -profiileissaan.

Nyt ohjelman lopettamista vaaditaan Facebookissa. Maailman suurimpaan yhteisöpalveluun on nimittäin perustettu ryhmä, jonka nimi kertoo oleellisen: ”SubTv lopettaa Big Brotherin jos 500000 liittyy yhteisöön.” Ryhmän nimessä esiintyvä väite ei luonnollisestikaan pidä paikkaansa, sillä kyseessä on vain Subille esitettävä toivomus. Ryhmään on kuitenkin liittynyt tätä kirjoitettaessa jo 155.454 jäsentä.