Big Brotherissa bileet – Jonna A uhkasi kotiinlähdöllä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan ilo ylimmillään, kun Isoveli ilmoitti hetki sitten asukkaille, että illalla luvassa on bileet. Viestissä todettiin, että luvassa on ensin kreikkalainen tukipaketti, eli kreikkalaishenkistä ruokaa ja juomaa.

BB-Sarah sai kunnian lukea ilmoituksen, jossa Isoveli ilmoitti, että ruokailun jälkeen illalla on luvassa myös lisää juomaa, juhlimista ja saunomista. Tieto oli helpotus ainakin Jonna A:lle, joka ilmoitti aiemmin lähtevänsä talosta kotiin, elleivät asukkaat saisi alkoholia.

Heti viestin jälkeen talon äänentoistosta alkoi soida perinteinen kreikkalainen musiikki, ja pöydille ilmestyi suuri määrä erilaisia teemaan liittyviä herkkuja. Muutaman tanssiliikkeen jälkeen asukkaat ryhtyivät jakamaan ruoanlaittotehtäviä.