Dominica Westling kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka ruotsalainen kaunotar Dominica Westling kuvattiin keikistelemässä bikineissä Yhdysvalloissa, Miami Beachilla. Sittemmin neitokainen on ikuistettu samoissa maisemissa useammankin kerran, mutta toki hieman eri asussa.

Tällä kertaa Dominica ikuistettiin lenkkeilemässä hiekkarannalla Miami Beachilla. Neitokaisen lenkkiasu käänsi katseet viimeistään siinä vaiheessa, kun hän ryhtyi venyttelemään rantahiekalla näyttävästi peppu pystyssä.

23-vuotias ruotsalainen mallikaunotar Dominica Westling nousi taannoin otsikoihin, kun hänen ja urheilutähti Shaqin suhde päätyi yllättäen julkisuuteen. Parin väitettiin harrastaneen nettiseksiä keskenään. Seksiskandaali nosti Dominican tunnettuutta, ja sittemmin hän on ollut mukana esimerkiksi Melissa Joan Knows Best -realityohjelmassa.