Näyttelijätär ei tuhlannut kangasta mekkoonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolasta ei ole tullut kovinkaan paljon supertähtiä viihdemaailmaan, mutta eräs heistä on näyttelijänä kannuksensa ansainnut kaunotar Kasia Smutniak. Nyt Kasia on bongattu kuviin Italiassa, jossa hän oli juhlistamassa Venetsian elokuvajuhlia.

Kasia Smutniak saapui punaiselle matolle näyttävässä tummansinisessä mekossa, jonka yläosassa ei ollut ainakaan tuhlattu kangasta. Näyttävä rintamus sai kuvaajatkin vauhtiin.

33-vuotias puolalainen näyttelijä ja mallikaunotar Kasia Smutniak, oikealta nimeltään Katarzyna Anna Smutniak, on kosmopoliitti, joka puhuu sujuvasti neljää kieltä ja on näytellyt urallaan lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hänen tunnetuin roolinsa nähtiin From Paris with Love -elokuvassa.