Maailman seksikkäin kuulokemainos – Kate Uptonin rinnat vievät kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä hänet nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Kate Uptin on kuvansa aikana nähty viime vuosina kaunistuttamassa useiden lehtien sivuja, mutta nyt hänet on pestattu Skullcandy-kuulokemerkin tuoreen Supermodel Crew -mainoskampanjan kasvoksi. Tai oikeastaan rinnoiksi, sillä tuoreista mainoskuvista ei mieleen jää juuri muuta kuin nuoren mallikaunottaren rintavarustus.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.