MTV3-kanavan juontajatar raivostui kesken ohjelman – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu aika ajoin tapauksia, jotka haluttaisiin ehkä jälkikäteen pyyhkiä pois. Suoran lähetyksen luonteen vuoksi se on kuitenkin mahdotonta. Nettilähetysten ja tallentavien digiboksien aikakaudella kaikki löytävät lopulta tiensä verkkoon.

Nyt verkossa leviää video MTV3-kanavan Voittosoitto-peliohjelmasta, jossa juontajatar Taru-Anne ei ollut aivan samoilla linjoilla ohjelman ohjaajan kanssa. Hän ryhtyi nimittäin kapinoimaan kesken suoran lähetyksen, koska pelit olivat liian vaikeita.

Kuva: MTV3, YouTube

– Mikä ihmeen peli tämä on? Jälleen kerran pitäis näkyvä ihmisen pää. Tää on ihan liian vaikea peli! Sä sanoit eilen, että tää on liian vaikea peli! Nää on ihan liian vaikeita pelejä. Mä en halua nyt että mun pelaajat vastaa väärin. Mä haluan helpompia pelejä, juontajatar kapinoi.

– Miten tää on helpompi peli?! Oletko sä ihan hullu siellä. Miten tää on helpompi peli?! Mulle ei selitetty nyt yhtään mitään näistä peleistä ennen kuin mä astuin tänne kameran eteen. Minkä takia pitää pelata pelejä, joita mä en ymmärrä ollenkaan? Tämmöiset on ihan ajanhukkaa. Sun ei pitäisi mua ainakaan tässä suorassa lähetyksessä testata. Ihan typerää. Mä en tiedä mitä mä sanoisin.