Coco poseerasi ulkona rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Viehkeistä kurveistaan kuuluisa 33-vuotias realitytähti ei liiemmin vartaloaan peittele. Tällä kertaa Coco julkaisi Twitter-blogissaan faniensa ihastukseksi erään valokuvaussession tulokset, joissa vaaleaverikkö on ahtautunut piukkaan hopeanväriseen pornoasuun. Julkisuudenhakuinen neito ei tyytynyt tavanomaisiin asentoihin, vaan haki mitä ilmeisimmin kuviinsa jonkinlaista ninjaposeerausta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.