Nicole Coco Austinin bikinikuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt muhkeasta takalistostaan kuuluisa julkkisneitokainen on jälleen poseerannut parhaimpia avujaan korostavissa otoksissa. Coco nähdään Twitter-palvelussa julkaisemassaan otoksessa kultaisissa korkokengissä ja bikiniyläosassa. Nopealla tarkastelulla vaikuttaisi kuitenkin, että kaunotar on jättänyt tällä kertaa stringinsä kotiin.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.